Wednesday, October 7, 2009

Makan2 sebulan raya

salam..rasanye selepas raya lagi byk aktiviti makan2 dan jalan2. bulan puasa turun 2 kilo lepas raya mau naik 5 kilo...seram btol...nak buat cam mane tiap thn camtu. cerita banyak pun tak guna jom layan aktiviti raya aku and family.
posing berlatarbelakangkan rumah cendawan bapak mertua aku dan keta gold syamil
ewah ewah baiknye syakir betolkan butang baju abah
like father like sons

ni pulak sambutan hari raya kat taska syakir, meriah dan pastinye byk makanan

abisnye aktiviti taska syakir syamil petang tu malamnye pulak kitaorg balik puchong(buat masa ni every weekend dihabiskan di puchong). singgah di tanjung karang makan lagi..kata org sate kat sini special setaraf dgn sate kajang hj sahmuri...dh lama nk try..mmg ramai org

satay hut tanjung karang

masa tunggu order syakir sempat menguap 2 3 kali...ngantok dh pkl 10 lm ni

ABC nye memang mengujakan

sate ni saiz besor harga rm 1.10 makan 3 cucuk pun dh kenyang bleh order 60 sen punya jugak

sate hut bleh kira okay la tapi takbleh lawan sate sahmuri....beza pada kuah kacangnye ...alahai..rasa lapar lak masa tengah menaip ni (posa 6..hari ni insyaAllah yang ke 4) Jumaat ni nk pekene sate kajang la kt elmina pulak ler.

1 comment: