Monday, November 23, 2009

berehat dikampung (part 2)

weekend baru2 ni aku and family balik kg macam biasa, musim durian dah nak kepenghujung...mak dan abah memang seronok sangat bila cucu2 balik. terpancar diwajah dan cara mereka melayan cucu2. dan masa ni la syakir mintak apa yang aku jarang bagi..terutama gula2 lolipop yang tak pernah aku beli ( dgn atok syakir dapat 3 lolipop tiap kali pegi kedai). jom layan gambar2 yang sempat diambil...gambar mkn durian takde..takde sape nk tolong snap.


bangun awal pagi ingatkan nak ikut atok pegi kedai kopi...rupa2nye kena kutip durian dulu


sebok pilih durian yang mana nk dimakan


tak pasti apa yang disembangkan oleh syakir dan opah

5 comments:

  1. deme cerita pasal wan sabar kot

    ReplyDelete
  2. sebenornye syakir tengah membodek opah bagi pokok durian sepokok...nanti bleh la org ckp "pokok durian sape tu???....pokok durian syakir" huhuhuh

    ReplyDelete
  3. syakir cagot deroyan..siap kokak lg..sampai nmpak bijik..hahahha...bgs2.boleh jd Yeop..

    ReplyDelete
  4. wah... tengah musim durian ye kat sana... kt sini susah nak nampak. belom musim lagi

    ReplyDelete